Згідно Закону України 3651-д орган місцевого самоврядування «Старицьківська сільська рада» (код ЄДРПОУ: 21047419) був реорганізований і увійшов до складу Коломацької громади

Для можливості відновлення сайту дзвоніть за телефонами: (0432) 55-43-70 - Метастудія (Вінниця)
Vlada.ua - розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування

Місцеві ради самостійно реєструватимуть осіб за місцем проживання

 

Відтепер місцеві ради самостійно реєструватимуть осіб за місцем проживання, при цьому існуюча реєстрація громадян залишається чинною і жодних переоформлень не потребує.

Уряд прийняв єдині для всіх органів місцевого самоврядування правила реєстрації місця проживання особи на території відповідної адміністративно-територіальної одиниці, повідомляють на сайті"Децентралізація влади".Ознайомитися з правилами можна тут.

Окрім того затверджено форми необхідних для цього документів та порядок передачі органами реєстрації інформації про реєстрацію/зняття з реєстрації місця проживання/перебування до Єдиного державного демографічного реєстру.

Нагадаємо, що 4 квітня 2016 року набули чинності норми Закону України № 888-VIII "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо розширення повноважень органів місцевого самоврядування та оптимізації надання адміністративних послуг", відповідно до яких повноваження у сфері реєстрації місця проживання та зняття з реєстрації місця проживання фізичних осіб делегуються органам місцевого самоврядування (виконавчому органу сільської, селищної або міської ради, сільському голові (у випадку, коли відповідно до Закону виконавчий орган сільської ради не утворено) - органу реєстрації).

« повернутися до списку новин


Розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування
Пропонуємо веб-платформи по створенню власного веб-сайту державним органам влади, органам місцевого самоврядування та державним установам
Gromada.org.ua, Rda.org.ua, Rayrada.org.ua, School.org.ua, Osv.org.ua

Логін: *

Пароль: *